Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

10 tips voor meer volgers op Instagram

10 tips voor meer volgers op Instagram

14-05-2020

De coronacrisis heeft de hele sierteeltketen van kweker tot en met de bloemist op z’n kop gezet. Veel landen zijn gesloten en ook veel bloemisten mogen hun winkel niet meer openen voor publiek. Wellicht hoor jij ook tot deze groep. Dit betekent misschien wel dat jij ook thuis zit en bedenkt wat je kunt doen om toch met het mooiste product van de wereld bezig te zijn, namelijk bloemen!

Wij geloven er in dat Instagram je bedrijf kan helpen om naast je fysieke verkoop, ook online verkoop te stimuleren. Er zijn al vele voorbeelden te vinden van bloemisten die succesvol zijn geworden op Instagram. Maar waar begin je? Deze whitepaper helpt bloemisten hun Instagramaccount succesvoller te maken. We geven je tips en tricks waarmee je uiteindelijk het aantal relevante volgers toeneemt.

Bij de eerste stap staan we eerst even stil bij de basis van je account. Daarna delen we verschillende tips om meer volgers te vinden. Uitgangspunt hierbij is wel dat je voor jezelf op zoek moet naar relevante volgers. Het draait niet alleen om het aantal volgers, maar vooral om waardevolle volgers. Liever 200 actieve volgers, dan 1000 volgers die niets met jouw bedrijf te maken hebben.

Heb je nog geen account en zoek je hulp bij het starten op Instagram? Lees dan onze andere Whitepaper: in 10 stappen starten op Instagram voor bloemisten.

Download >>

« Terug naar het overzicht