Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

BLOEMENAGENDA 2020

BLOEMENAGENDA 2020

28-11-2019

Met inspirerende en informatieve content zetten Bloemenbureau Holland en Hamifleurs ook volgend jaar iedere maand een snijbloem of een groep snijbloemen in de spotlights.

De Bloemenagenda 2020 verleidt de consument om bloemen in huis te halen en geeft de media inspiratie en houvast om al het mooie en interessante van bloemen op het juiste moment te publiceren. Daarnaast biedt de Bloemenagenda kwekers, handelaren en verkooppunten een jaarronde leidraad om op in te haken. De Bloemenagenda wordt in de vier kernlanden van Bloemenbureau Holland – Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk- gecommuniceerd via persberichten en de consumentenplatforms van Bloemenbureau Holland.

Hoe kunnen wij aanhaken?
Hamifleurs haakt hier ook op aan door tijdens de maand extra aandacht te besteden aan de Bloem van de maand. Ook zal iedere eerste week van de maand de Grower of the week een kweker zijn van de Bloem van de maand. Hiervoor maken wij uiteraard ook een mooie aanbieding. Jullie kunnen hier ook op aanhaken door de bloem tijdens die maand extra onder de aandacht te brengen. Denk hierbij aan het uitlichten van het product op de website of webshop en het delen van leuke feitjes op social media. Maak vooral gebruik van onze berichten en die van Bloemenbureau Holland.

Dit zijn de sterren van de Bloemenagenda 2020:

1. Januari - Roos
2. Februari - Chrysant
3. Maart - Tulp
4. April - Gerbera
5. Mei - Alstroemeria
6. Juni - Lelie
7. Juli - Zomerbloemen(Gladiool, Leeuwenbek en zonnebloem).
8. Augustus - Dahlia
9. September - Hortensia
10. Oktober - Lisianthus
11. November - Orchidee
12. December - Amaryllis

« Terug naar het overzicht