Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

In 10 stappen starten op Instagram voor bloemisten

In 10 stappen starten op Instagram voor bloemisten

6-05-2020

De coronacrisis heeft de hele sierteeltketen van kweker tot en met de bloemist op z’n kop gezet. Veel landen zijn gesloten en ook veel bloemisten mogen hun winkel niet meer openen voor publiek. Wellicht hoor jij ook tot deze groep. Dit betekent misschien wel dat jij ook thuis zit en bedenkt wat je kunt doen om toch met het mooiste product van de wereld bezig te zijn, namelijk bloemen! Of je zit in de situatie dat je weer open mag, maar zoekende bent hoe je nu mensen naar je winkel trekt.

Wij geloven er in dat Instagram je bedrijf kan helpen om naast je fysieke verkoop, ook online verkoop te stimuleren en je winkel online bekendheid te geven. Er zijn al vele voorbeelden te vinden van bloemisten die succesvol zijn geworden op Instagram. Maar waar begin je? Deze whitepaper helpt bloemisten een start te maken op Instagram. We geven je tips en trics waarmee je uiteindelijk een goede basis hebt voor je Instagram account.

De eerste 3 stappen laten je nadenken wat je doel is, wie je doelgroep, wie je bent en wat je wilt uitstralen en delen. Het is belangrijk om dit eerst helder te hebben voordat je echt gaat starten. Daarna gaan we echt aan de slag met het aanmaken van een account. Heb je al een account en ben je juist op zoek naar tips en trics om meer volgers te krijgen? Lees dan onze andere Whitepaper: 10 tips hoe ik als bloemist meer volgers krijg op Instagram.

Download de whitepaper >>

« Terug naar het overzicht