Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Ronald neemt je mee op reis

Ronald neemt je mee op reis

7-11-2018
Een temperatuur van 24 graden, een verre horizon met daarvoor lang gestrekte velden rozenbottels, we zitten middenin het oogstseizoen bij Rosefruits in Servië. Op 9 en 10 oktober is onze inkoper Ronald Rauxloh samen met Coloriginz op bezoek geweest bij rozenbotteltelers in Servië. Eric Stokman van Rosefruits begon meer dan 10 jaar geleden deze variëteiten te veredelen en kweken met de hulp van Servische telers. Wat begon als een hobby, heeft zich ontwikkeld tot een ware passie. Eric praat met zoveel enthousiasme over rozenbottels dat je niet om dit besje en de prachtige variëteiten heen kunt.

Lees meer »

Bloem van de maand november: Orchidee

Bloem van de maand november: Orchidee

25-10-2018
In november draait alles om de chic van orchideeën, met als speciale gasten de vanda, de cymbidium en de phalaenopsis. Uw klanten zullen deze elegante schoonheden gauw genoeg ontdekken in de Bloemenagenda op mooiwatbloemendoen.nl. Verras uw klanten dus met de vele mogelijkheden van deze betoverende bloem om stijl te brengen in elke omgeving.

Lees meer »

John neemt je mee op reis

John neemt je mee op reis

26-09-2018
Met een Jeep reed hij door de farm die op een steile helling van een vulkaan ligt. ‘Echt bijzonder om te zien hoe ze bijvoorbeeld Ledervaren kweken, oogsten en inpakken’. Onze productspecialist John is verantwoordelijk voor ons Groen. In september is hij samen met Green Connect op reis geweest naar Costa Rica en Guatemala.

Lees meer »

Lisianthus inspiratie

Lisianthus inspiratie

26-09-2018
De Lisianthus is een geweldige bloem om te gebruiken in herfststukken. In het nieuwe ‘Lisianthus Eventbook’ vind je de herfstinspiratie en nog veel meer mooie arrangementen terug!

Lees meer »

Bloem van de maand oktober: Roos

Bloem van de maand oktober: Roos

24-09-2018
De Koningin van de Bloemen presenteert zich in oktober in al haar glorie. De weergaloze schoonheid van de roos maakt haar tot een speciale gast bij elke gelegenheid en in elke ruimte. Het publiek zal door deze prachtige bloem en met de inspirerende beelden en informatie op mooiwatbloemendoen.nl regelrecht worden verleid. Verras uw klanten door hen alle prachtige variëteiten die er van rozen maar bestaan te laten zien.

Lees meer »