Login
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Algemeen

Betere kwaliteit
Hamifleurs is een van de grotere Nederlandse snijbloemenexporteurs en is gevestigd op het Trade Parc Westland te Honselersdijk, gelegen naast bloemenveiling FloraHolland. Wij leveren uitsluitend aan de traditionele groothandel en kiezen bewust voor het marktsegment dat de betere kwaliteit vraagt.

Breed assortiment
Hamifleurs is wereldwijd actief in meer dan dertig landen. Kenmerkend in ons aanbod is het brede assortiment. Wij kopen dagelijks honderden verschillende soorten bloemen in vele kleuren en variëteiten.

Ultra moderne dealingroom
Wij staan bekend als innovatief op het gebied van mechanisatie en automatisering. Door die sterk geautomatiseerde en gemechaniseerde logistiek, onze ultra moderne dealingroom en brede markt- en klantenkennis onderscheidt Hamifleurs zich duidelijk ten opzichte van de concurrentie.

Gecertificeerd
Tevens is Hamifleurs ISO 9001-2008 en Florimark gecertificeerd. De ISO 9001-2008 is een Europese norm voor kwaliteitsbeheersing en controle daarop. Florimark is een keurmerk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Beide certificaten kunnen gezien worden als een bewijs voor het leveren van kwaliteit.

Algemeen

Specials

Nieuws

> Bekijk alle berichten