Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Een betere wereld

Een betere wereld

Duurzaamheid wordt bij Hamifleurs gewaarborgd door middel van de kwaliteitscertificaten MPS-Florimark en ISO 9001:2008. Hamifleurs is tevens gecertificeerd voor MPS-Florimark Trade. Daarmee garanderen wij onze klanten de juiste kwaliteit en maximale betrouwbaarheid van geleverde producten en diensten. Het certificaat MPS-Florimark Trade is het certificatieschema voor handelaren. Met MPS-Florimark Trade voldoet Hamifleurs aan alle strenge eisen op het gebied van  kwaliteitszorg, traceerbaarheid, milieu en ketenkwaliteit.

       

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen
Bij Hamifleurs staat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) hoog op de agenda. Zo bieden wij studenten ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteunen wij de activiteiten van de Dutch Flower Foundation, actieve sponsoring, deelname aan The Ride for the Roses en bovenal het investeren in de mogelijkheden van onze eigen mensen. We zeggen daarom ook wel: “MBO is onderdeel van het DNA van Hamifleurs!”

Verduurzamen sierteeltketen
De mooiste bloemen en planten worden op een verantwoorde en duurzame manier gekweekt en verhandeld. Vanuit Dutch Flower Group zijn we daarom founding father binnen het international keteninitiatief inzake verduurzaming van de sierteeltsector: Floriculture Sustainability Initiative (FSI).