Login
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Flowers with a Personal Touch

Waarom kiezen voor ons?
Hamifleurs is exporteur van snijbloemen en brengt u de mooiste bloemen van overal ter wereld. De perfecte kleur rozen passend bij de trouwjurk, de aankleding van het meest chique rode loper feestje, maar ook die leuke seizoensbloemen voor in een mooi veldboeket in huis. U als importerende groothandel kunt rechtstreeks bij ons bestellen.

Onze Personal Touch
Wij gaan altijd een stapje verder dan onze klanten verwachten. Wij geloven namelijk dat we met onze Personal Touch echt het verschil kunnen maken. We streven er altijd naar om de beste kwaliteit bloemen te leveren en deze met de uitsterste zorg bij onze klanten te bezorgen. U kunt het volgende van ons verwachten:

  • Persoonlijke  accountmanager die de wensen en behoeftes van u en uw klanten kent en u passende producten en noviteiten aanbiedt en 24/7 voor u klaar staat.
  • Wij doen ons uitsterste best om bestellingen 100% te leveren en als er iets niet beschikbaar is, nemen we persoonlijk contact met u op voor alternatieven.
  • Uw eigen branded webshop te gebruiken door uw klanten.
  • Onze productspecialisten zorgen voor een breed assortiment en grote voorraad, zodat u vekerd bent van de meest kwalitatieve en bijzondere bloemen.
  • Door onze goede relatie met top-kwekers, kan onze inkoop afdeling u scherpe aanbiedingen doen!
  • Logistiek gaan wij een stap verder door u te ontzorgen en uw bestelling zo te leveren, dat u er direct mee aan de slag kan.
  • Extra aandacht voor uw orders, wij controleren uw orders voordat deze de deur uit gaan.
  • Wedding service, uw weddingorder wordt extra ingepakt en krijgt een dubbele controle, zodat u zeker weet dat u de beste producten, onbeschadigd geleverd krijgt.
  • Marketing service, we helpen u graag met uw marketingactiviteiten om uw business een boost te geven.

Onze mensen
Wilt u meer weten over onze mensen en onze Personal Touch? Wij werken met verschillende verkoopteams met allemaal hun eigen specialisatie en talen. 

Flowers with a Personal Touch

Specials

Nieuws

> Bekijk alle berichten

Direct From Growers

Kalender

27
National holiday of the French community
27 september 2018
2
Grandparents' Day
2 oktober 2018
> Bekijk hele kalender