Login
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Direct From Growers

Vaste klanten kunnen via onze webshop ook direct bij de kweker kopen. Dit noemen wij ‘Direct from Growers’. Dit concept is bedoeld om de relatie tussen kweker, exporteur en klant te versterken en waar mogelijk nog meer service en maatwerk te bieden. Klanten kunnen voortaan namelijk direct bij de bron, de kweker, inkopen doen. Dat betekent: nog versere bloemen, tegen aantrekkelijke prijzen!
 
Topkwekers
De geselecteerde kwekers zijn stuk voor stuk topkwekers met een uitstekende kwaliteit bloemen. Zij zijn door Hamifleurs geselecteerd, omdat zij een constante kwaliteit kunnen leveren. Dat is voor alle partijen een belangrijk uitgangspunt.
 
Hoe werkt het?
De bloemen onder Direct From Growers zijn iedere dag beschikbaar vanaf 14.00 uur ’s middags tot 06.00 uur ’s ochtends de volgende dag. De bloemen worden voor aanvang van de klok uit het Direct From Growers-onderdeel van de webshop gehaald en om 14.00 uur staat er weer een nieuw aanbod online, etc. Een voorbeeld: vrijdagmiddag na 14.00 uur staan de bloemen onder Direct From Growers en maandag voor 06.00 uur zijn deze er weer af. Dit gebeurt gedurende de hele week. De kweker maakt ’s morgens uw bestelling klaar en vervoert deze richting Hamifleurs. Versere bloemen dan dit is bijna niet mogelijk! Maar dat is nog niet alles. Met Direct From Growers profiteert u van nog meer voordelen op het gebied van kwaliteit en logistiek.

Voordelen
Wilt u weten wat het Direct From Growers concept u als klant allemaal op kan leveren? Kijk dan hieronder bij de logistieke en kwalitatieve voordelen.
 
Voordelen op het gebied van kwaliteit:
 •  U bestelt rechtstreeks bij de gewenste kweker(s); hierdoor bent u verzekerd van een constante kwaliteit en versheid.
 •  Bloemen zijn 1 dag verser dan via de klok.
 •  De kweker garandeert een goede kwaliteit.

Voordelen op het gebied logistiek:
 •  U kunt in de middag al handel kopen voor vertrek de volgende dag. Dit geeft u de volgende ochtend meer tijd om eerst de verkoop te doen.
 •  Prijzen staan vast voor de volgende dag; dus geen verassingen van de klok.
 •  Specifieke wensen voor u als klant kunnen ingevuld worden.
 •  Vaste prijzen voor langere termijn zijn mogelijk (in samenspraak met de kweker).

Interesse?
Wilt u meer weten of heeft u interesse in ons Direct From Growers-concept? Neem dan contact op met uw verkoper/verkoopster of vul het contactformulier in. Dan nemen wij hierover spoedig contact met u op.

Direct From Growers

Specials

Nieuws

> Bekijk alle berichten