Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Nog versere bloemen

Nog versere bloemen

Vaste klanten kunnen via onze webshop ook direct bij de kweker kopen. Dit noemen wij Hamifleurs direct. Hiermee versterken wij de relatie met u en de kweker en waar gewenst kunnen wij nog meer service en maatwerk bieden. Het mooie is dat u nog versere bloemen, tegen aantrekkelijke prijzen ontvangt!

Topkwekers
Een hoge kwaliteit is altijd een belangrijk uitgangspunt bij Hamifleurs. De geselecteerde kwekers zijn dan ook stuk voor stuk topkwekers met een uitstekende kwaliteit bloemen. Zij zijn door Hamifleurs geselecteerd, omdat zij een constante kwaliteit kunnen leveren.

Hoe werkt het?
De bloemen van Hamifleurs direct  zijn iedere dag beschikbaar vanaf 14.00 uur ’s middags tot 06.00 uur ’s ochtends de volgende dag. U bestelt ze via onze website. De order komt dan direct bij de kweker binnen. De kweker zal vervolgens uw bestelling vers uit zijn kas halen en direct bij Hamifleurs leveren.

Voordelen
Wilt u weten wat Hamifleurs direct voor u als klant allemaal op kan leveren? Kijk dan hieronder bij de logistieke en kwalitatieve voordelen.

Voordelen op het gebied van kwaliteit:
-          U bestelt rechtstreeks bij de gewenste kweker(s); hierdoor bent u verzekerd van een constante kwaliteit en versheid.
-          Bloemen zijn 1 dag verser dan via de klok.
-          De kweker garandeert een goede kwaliteit.

Voordelen op het gebied logistiek:
-          U kunt in de middag al handel kopen voor vertrek de volgende dag. Dit geeft u de volgende ochtend meer tijd om eerst de verkoop te doen.
-          Prijzen staan vast voor de volgende dag; dus geen verrassingen van de klok.
-          Wij kunnen maatwerk leveren als u specifieke wensen heeft.
-          Vaste prijzen voor langere termijn zijn mogelijk (in samenspraak met de kweker).

Interesse?
Wilt u meer weten of heeft u interesse in Hamifleurs direct? Neem dan contact op met uw verkoper of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.