Login
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Arend Roses heeft de Wow!® factor!

18-06-2018

Arend Roses heeft de Wow!® factor!
Arend Roses lanceert in week 25 de nieuwe grootbloemige kwaliteitsroos Wow!® van veredelaar de Ruiter. Wow® is vanaf 18 juni 2018 verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer.

Wow!®
Deze nieuwe cultivar van Arend Roses heeft absoluut de Wow!® factor! Haar kleur is het best te omschrijven als koraal, het is bijna alsof ze licht geeft, zo helder. Ook haar uitmuntende houdbaarheid doet monden openvallen. Wow!® is de perfecte roos voor uitbundige feestelijke toepassingen zoals bruidswerk maar ook in een vrolijk zomers boeket steelt ze de show.
Wow!® is een herintroductie op de Europese markt, deze roos is in het verleden zeer populair gebleken bij de Oost-Europese klant. Door steeds terugkerende vraag van klanten naar deze soort heeft Arend Roses besloten deze roos te herintroduceren. Wow!® is de eerste introductie in samenwerking met veredelaar de Ruijter, het startschot voor een nauwe samenwerking.
De product code van Wow!® is 19991. Door haar exclusiviteit is Wow!® in kleine aantallen beschikbaar. Voor informatie over de beschikbaarheid van Wow!® neemt u contact op met de salesafdeling.

Varieties of Excellence
Arend Roses is al 40 jaar een toonaangevende kwekerij met een breed assortiment grootbloemige rozen. Onder de noemer ‘Varieties of Excellence’ wordt jaarlijks het assortiment van Arend Roses uitgebreid met een aantal bijzondere exclusieve soorten welke een meerwaarde zijn voor de bloemist. In 2017 werden er vier nieuwe soorten gelanceerd, White Soda+, Lovelace+,Talea+ en Prima Donna+. Wow!® is de tweede introductie voor Arend Roses van dit jaar, in april brachten zij jonge aanplant van Avalanche+ rozen op de markt onder de noemer Avalanche+ XL.

                             

« Terug naar het overzicht

Arend Roses heeft de Wow!® factor!

Specials

Nieuws

> Bekijk alle berichten

Direct From Growers

Kalender

27
National holiday of the French community
27 september 2018
2
Grandparents' Day
2 oktober 2018
> Bekijk hele kalender