Login
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Nieuw: Charmelia® Blush exclusief bij Hamifleurs!

21-09-2017

Wij inspireren u en uw klanten graag met onze noviteiten. Binnenkort introduceren wij samen met  de kweker Together2Grow en veredelaar Royal van Zanten exclusief de nieuwe Charmelia® ‘Blush’.Dit mooie soort geeft met de combinatie van 2 kleuren extra elán aan de Charmelia® serie. De kleuren zijn helder en zorgen voor een mooi contrast. Absoluut een aanvulling op Charmelia® Pink en White. Geïnteresseerd? Vraag uw contactpersoon naar meer informatie. 

3 Charmelia®’s met lange houdbaarheid
Charmelia®’s zijn vriendelijk, vrouwelijk en elegant. Beroemd en gewaardeerd voor hun lange houdbaarheid. Ook Charmelia® Blush staat garant voor deze uitstekende eigenschap. De sierlijke Charmelia® Blush heeft een dicht bezette bloeiwijze die zorgt voor een levendig en kleurrijk effect. De tweekleurige bloemen en het blad blijven lang en constant in optimale conditie en behouden hun frisheid en heldere kleur. Charmelia® Blush zorgt meer dan 3 weken lang voor dubbel kleurplezier.

Charmelia® geteeld door Together2Grow
Alle drie de rassen van de Charmelia® serie; Blush, Pink en White, worden geteeld door Together2Grow; een snijbloemenkwekerij gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige en exclusieve Alstroemeria rassen. Een dagelijkse drijfveer voor Together2Grow is de intensivering van samenwerking met andere bedrijven in de keten, van veredelaar tot klant. Daarnaast zet het bedrijf in op innovatie en betrouwbaarheid, zodat de klant iedere dag verrast wordt door de bijzondere eigenschappen van deze snijbloemen. De samenwerking met Royal Van Zanten en Hamifleurs met betrekking tot de marktintroductie van Charmelia® Blush is hiervan een goed voorbeeld.


 

« Terug naar het overzicht

Nieuw: Charmelia® Blush exclusief bij Hamifleurs!

Specials

Nieuws

> Bekijk alle berichten

Direct From Growers

Kalender

27
National holiday of the French community
27 september 2018
2
Grandparents' Day
2 oktober 2018
> Bekijk hele kalender