Login
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Parfum Flower Company: een reis van geur

20-06-2018

Parfum Flower Company biedt je een ervaring, een reis van geur, met Engelse tuinrozen van David Austin en de Franse geurende Meilland Jardin & Parfum rozen, maar ook met vele andere soorten geurende snijrozen. Hun missie is dan ook: “om de beste te zijn in het vinden en leveren van ’s werelds mooiste rozen, om zo floral designers in staat te stellen de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.’’

David Austin
Geen bloem kan de romantische aantrekkingskracht van een David Austin roos evenaren. De bloei begint met een gesloten knop, en opent zich tot een prachtige roos met verbazingwekkend veel bloemblaadjes. De vele lagen gerafelde bloemblaadjes is waar deze rozen om bekend staan en waarmee deze rozen zich onderscheiden van standaard rozen. Voeg hier heerlijke geuren aan toe en je creëert een herinnering die eeuwig meegaat.

Er zijn een dozijn luxe soorten om uit te kiezen. Alle rozen uit de David Austin collectie hebben een unieke stijl waarmee ze zich onderscheiden van andere rozen.

Meilland Jardin & Parfum 
Naast de David Austin collectie is een selectie van 14 fantastische geurende rozen te vinden in ons assortiment uit het huis van Meilland. De geurende rozen van Meilland komen uit Frankrijk en zijn er in veel verschillende vormen. De bekendste is de pioenvormige ‘Yves Piaget’ roos. Een donker roze roos met een zeer mooie fruitige geur.

Meilland heeft met de Meilland Jardin & Parfum collectie een echte luxe rozenselectie ontwikkeld. Rozen met uitzonderlijke geuren en prachtige looks.

Parfum Flower Company
Parfum Flower Company verbindt. Ze bieden bloemisten en floral designers een connectie, maar niet alleen met de bron van de rozen; tijdens deze reis verbinden ze ook onze groothandelspartners, zoals Hamifleurs. Samen zorgen wij voor de reis van geur. Wij doen dit zo goed mogelijk om iedereen van de mooiste rozen te voorzien, in de beste staat.

Bron: Parfum Flower Company

« Terug naar het overzicht

Parfum Flower Company: een reis van geur

Specials

Nieuws

> Bekijk alle berichten

Direct From Growers

Kalender

27
National holiday of the French community
27 september 2018
2
Grandparents' Day
2 oktober 2018
> Bekijk hele kalender