Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Werken bij Hamifleurs

Werken bij Hamifleurs

Werken bij Hamifleurs
Hamifleurs is een sterk groeiende organisatie en richt zich op het hogere  kwaliteit segment  binnen de snijbloemenexport. Wij zijn wereldwijd actief in meer dan dertig landen. Hamifleurs is een dynamisch bedrijf waarin mensen centraal staan. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service richting onze klanten. Dit is dé drijfveer voor alle medewerkers van Hamifleurs. Binnen onze organisatie is er dan ook veel aandacht voor de ontwikkeling, het welzijn en de bekwaamheid van onze eigen medewerkers. 
 
Vacatures
Application consultant
Medewerker Logistiek (Karrenbouw)
Medewerker logistiek (bloemeninpakker)
Spaanstalige commercieel medewerker binnendienst

Open sollicitaties
Hebben wij geen passende vacature voor u? Maar bent u opzoek naar een uitdaging? Dan kunt u ons een open sollicitatie sturen. Deze worden serieus in behandeling genomen en u ontvangt altijd een reactie. Dus lijkt het u interessant om in een team te werken en samen bij te dragen aan een goed resultaat? Stuur dan uw CV en motivatiebrief naar: vacature@hamifleurs.nl. Niet alleen voor core business, denk aan het logistieke proces, de inkoop en verkoop, maar ook voor ondersteunende stafafdelingen, denk aan administratie, financiën, facilitair en HR, kunt u bij Hamifleurs terecht.

Stage lopen bij Hamifleurs
Hamifleurs is een door Aequor gecertificeerd leerbedrijf. Wij streven ernaar om stagiaires een goede begeleiding te geven en zo breed mogelijk kennis te laten maken met onze werkzaamheden. Ben jij op zoek naar een stageplaats? Stuur dan je CV, motivatiebrief en eventuele schoolopdrachten naar: vacature@hamifleurs.nl.
 
Contact
Mocht u vragen hebben over de vacatures of lopende sollicitaties kunt u contact met ons opnemen via het mailadres vacature@hamifleurs.nl of bellen naar Marieke van Gils-Enthoven op het nummer 0174-639924.
 
Ook kunt u een schriftelijke reactie sturen naar:

Hamifleurs B.V.
T.a.v. afdeling HR
Postbus 524
2675 ZT Honselersdijk
Nederland