Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Your story, our flowers

Your story, our flowers

Elk verhaal vertel je met bloemen. Bloemen zijn emoties. Het mooie is dat al onze collega’s passie hebben voor die bloemen. Iedere bloem die wij leveren gaat zijn eigen weg naar zijn bijzondere verhaal. Als je denkt aan bijzondere momenten in je eigen leven, is het een grote kans dat bloemen hier onderdeel van waren. Wij helpen met 200 collega’s elke dag onze bloemen op pad naar hun eigen verhaal. Een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen inkoop, logistiek, verkoop en staf is hierbij essentieel. De kernwaarden die hierbij centraal staan zijn ‘We care’, ‘We deliver’ en ‘We solve’.

  

Onze klanten

Onze klanten, de importerende groothandel, bevinden zich overal in Europa. Onze grootste afzetlanden zijn Rusland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië.  Onze uitdaging is om elke dag de mooiste, verse topkwaliteit bloemen op tijd te leveren aan onze klanten. We geven iedereen in de keten hierbij veel persoonlijke aandacht. Van kwekers en medewerkers tot importerende groothandelaren en bloemisten; zo weten we zeker dat de bloemen die wij leveren de vele verhalen nóg mooier maken. Your story, our flowers.

Onze familie

 Hamifleurs is onderdeel van Dutch Flower Group, marktleider binnen de sierteeltsector. Dit is een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen bedienen. Op verschillende disciplines wordt binnen Dutch Flower Group actief samengewerkt om kennis uit te wisselen. Ook ontwikkelen we in samenwerking met Dutch Flower Group verschillende opleidings- en coachingsprogramma’s.

We care

Eén van onze kernwaarden is ‘We care’. Wij beseffen als geen ander dat onze collega’s Hamifleurs tot een succes maken. Waardering en aandacht voor onze collega’s staan daarom hoog op onze agenda. Niet alleen stimuleren wij intern doorstromen van talenten. We bieden ook heel veel extra’s:

  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden in de vorm van training, opleidingen en coaching;
  • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert als bedrijfsfeesten, BBQ’s en de legendarische bowlavonden;
  • Er is een speciaal vitaliteitsprogramma ‘Samen-Fit’ ontwikkeld om onze collega’s gezond, fit, productief en gemotiveerd te houden (lees hieronder meer over dit programma);
  • Iedere week een mooi weekendboeket voor thuis;
  • Maandelijks een ontspannende stoelmassage;
  • Een uitstekend bedrijfsrestaurant, waar je heerlijk kunt lunchen.

Samen-Fit bij Hamifleurs

Onze collega’s kunnen alleen goed werk leveren als zij zichzelf goed voelen. Daarom hebben wij een speciaal vitaliteitsprogramma ontwikkeld om onze collega’s gezond, fit, productief en gemotiveerd te houden, het ‘Samen-Fit programma’. Wij werken samen met de diëtisten en personal trainers van Westland-Gezond. Onderdeel van dit vitaliteitsprogramma is een aantal keer per jaar een health check. Hierdoor weten onze collega’s hoe zij er qua gezondheid voor staan en kunnen zij aan hun persoonlijke doelen werken. Daarnaast worden er maandelijks sportactiviteiten en (kook)workshops georganiseerd.

Samen-Fit bij Hamifleurs is mede mogelijk gemaakt 
met steun van het Europees Sociaal Fonds