Nog geen inlogcode?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar info@hamifleurs.nl

Stage lopen bij Hamifleurs

Stage lopen bij Hamifleurs

Wij vinden het gaaf om jong talent een plek te geven om zich te ontwikkelen. We bieden verschillende soorten stagemogelijkheden aan voor verschillende opleidingsniveaus.

Lentiz MBO Westland traject

Voor MBO studenten hebben wij samen met andere bedrijven van Dutch Flower Group een unieke samenwerking met Lentiz MBO Westland. Tijdens de stage maak je kennis met verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Je kijkt mee op de afdelingen Logistiek, Inkoop, Verkoop en al onze andere afdelingen. Daarna werk je aan een opdracht waarbij je nadenkt over een verbetering van onze bedrijfsprocessen. Als extra verdieping op jouw stage worden er verschillende Masterclasses georganiseerd door professionals die werkzaam zijn bij één van de bedrijven van Dutch Flower Group. Het is een leerzame stage en een mooie kennismaking met ons als werkgever. Een aantal studenten uit voorgaande jaren is nog steeds werkzaam bij ons.
 

Lysanne Buijs (student Lentiz MBO Westland)

‘Ik vond het een uitdaging om met mijn opdracht aan de slag te gaan en te kijken waar de kansen liggen om een bedrijfsproces van Hamifleurs te verbeteren. Fijn dat mijn collega’s erg collegiaal en behulpzaam waren om mij hierbij te helpen.’

 

MBO, HBO en WO studenten

We hebben regelmatig een stageplek binnen Hamifleurs. Dit zijn vaak meewerkstages bij bijvoorbeeld de afdeling Logistiek, HR en Marketing, maar ook voor afstudeerders hebben we uitdagende opdrachten.

Wil jij ook de uitdaging aan gaan?

Kijk bij onze huidige vacatures of we een stageplek voor jou beschikbaar hebben. Staat er geen vacature voor jou tussen, maar denk jij met jouw talent wel een bijdrage te kunnen leveren? Deel dan jouw verhaal en CV met ons. Je kunt deze motivatie sturen naar vacature@hamifleurs.nl.